Fit blijven als werknemer

Gezondheid

Veel bedrijven zien het steeds meer als hun taak om hun personeel gelukkig te houden op allerlei fronten. Zowel financieel als op persoonlijk vlak komt hier steeds meer aandacht voor. Zo krijg je bij veel werkcontracten tegenwoordig een sportschool abonnement. Dit is een win-winsituatie, want des te fitter de werknemer, hoe kleiner de kans op uitval door ziekte en burn-out. Lees hier welke vormen van sport het populairst zijn bij werknemers.

Sportscholen

Sportscholen zijn enorm populair bij werknemers die een beroep hebben waarbij ze veel zitten of met een busje rijden. Deze busjes hebben vaak een https://www.worksystem.be/bedrijfswageninrichting omdat gereedschap en ander werkgerelateerde spullen opgeborgen kunnen worden zonder dat deze gevaarlijk rond hoeven te slingeren. Met https://www.worksystem.be/bedrijfswageninrichting weet je zeker dat je spullen veilig zijn en kun je met een gerust hart op pad. In de sportschool kunnen werknemers in hun eentje of juist samen hun ei kwijt om de volgende dag weer fris voor de dag te komen.

Sportevenementen

Speciale sportevenementen zoals hardloopwedstrijden, obstacle runs, wielrentoernooien of triatlons zijn ook erg populair onder werknemers. Op deze manier zie je je collega’s op een hele andere manier dan op de werkvloer. Samen kruipen door de modder, stuk gaan op een steile berg of de laatste meters rennend doorstaan schept toch een band. Bovendien worden er tijdens deze evenementen foto’s gemaakt van de deelnemers waardoor het voor het bedrijf ook aantrekkelijk is om deze activiteiten te sponsoren. Werknemers kunnen immers kleding dragen met het bedrijfslogo, zoals bijvoorbeeld van https://www.worksystem.be/bedrijfswageninrichting erop.

nullpoint