Anti-rook campagnes op het werk

Gezondheid

Als werkgever wil je uiteraard dat jouw medewerkers elke dag gezond en wel op het werk verschijnen. Om dit voor elkaar te krijgen worden werknemers uitgenodigd om regelmatig deel te nemen aan diverse activiteiten, zoals yoga-oefeningen en verschillende takken van sportbeoefening.

Roken is slecht voor de gezondheid

Iedereen weet dat roken schadelijk kan zijn voor de gezondheid. Ook voor je werknemers kan roken nadelige gevolgen hebben. Veel (ex-)rokers zijn daarom overgestapt op Volt Snus: nicotinezakjes zonder tabak die in verschillende smaken te verkrijgen zijn. Wanneer je jouw medewerkers van hun rookverslaving wilt bevrijden, dan zou Volt Snus een alternatief kunnen bieden. Het beste alternatief is uiteraard om jouw werknemers van hun nicotineverslaving af te helpen, maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan

Roken en sportbeoefening gaan niet samen

De doelstelling van het organiseren van sportactiviteiten voor jouw werknemers is het op peil houden van hun gezondheid, zodat het ziekteverzuim onder jouw personeel beperkt kan worden. Dat het beoefenen van sport nadelig wordt beïnvloed door roken is alom bekend. Daarom dien je er als werkgever voor te zorgen dat jouw medewerkers stoppen met roken opdat ze optimaal profijt hebben van hun sportieve activiteiten.

nullpoint